25!!

Började med att säga att min söta, underbara pojkvän fyller 25 år idag!
Nu är det bara 5 år kvar till 30 ;) hehe.

Igår var vi då i Happis. Åkte först till mamma och hämtade post som jag fått, bland annat papper från vägverket, så nu måste jag fota mig och skicka iväg pappret så att jag får plastkortet :D
Åt lite hos mamma också, de höll just på att äta när vi kom dit :)
For och tankade, åkte till Nikkala och hälsade på min morbror som fyllde 45 år igår :) Var väldigt trevligt. Är flera år sedan jag var där sist.. Måste ta mig i kragen och åka och hälsa på oftare. Var även roligt att träffa kusinerna, är ju inte ofta man ser dem heller.. :/
Emil har blivit så fruktansvärt stor!! hehe. Och Emma som har pojkvän å allt. Jag som fortfarande ser dem som små knattar ^^ hehe.
Och mommo var där, kändes bra att få träffa henne innan hon åker till Las palmas :)

Efter mobbo så åkte vi till mamma igen, var där en liten stund innan vi åkte och cruisade på stan. Sedan åkte vi hem, var inte så mycket folk i farten. Kunde inte ringa någon heller för mina pengar på telefon var slut..

Hemma så såg vi på tv, sedan somnade vi båda på soffan..

Får se vad som händer idag. Ska väl och handla en sväng, ifall någon kommer hit. Städa ska vi också göra. Eller jag ska försöka städa det mesta. Tycker inte att Fredrik ska städa när han fyller år :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0