Nu så..

Nu har jag gjort mig av med lite ilska. Det pyr lite sådär fortfarande i magen, men ska snart ta en dusch och då kommer det bli bra!

Jag insåg för ett tag sedan hur jag har ändrats som person.
Beter mig inte alls på samma sätt som jag gjort tidigare när jag blir arg. Kastar inte grejer omkring mig mer och skriker inte heller. Visst, jag kan höja rösten när jag är väldigt förbannad, men det händer sällan. Hinner aldrig bli så arg.
Har börjat tänka före jag säger något dåligt om en person. Tänker efter vem jag säger det till också.
Nu för tiden, om jag tycker att jag behöver säga nå skit om någon, då säger jag det antingen till Fredrik eller Johanna, och ibland mamma, men då beror det helt och håller på vem det handlar om.

Nej, jag har blivit en annan person sen jag och Fredrik blivit tillsammans, och jag börjar bli nöjd med den jag är. Det är bara det förflutna som spökar lite och att jag inte orkar med skolan som gör mig nedstämd.
Men jag har tagit tag i mina problem, bloggen är en bra grej för att skriva av sig om sina känslor. Därför blir det väldigt mycket negativt, men jag får bort mycket som är dåligt inom mig, jag känner mig bättre för stunden.
Sedan har jag kuratorn som jag börjat hos, är nu några dagar sedan jag var hos henne, och jag har fortfarande inte ont i axlarna, nacken och huvudet som jag brukar få pga min ångest.
Hur skönt är inte det?!

Längtar till på fredag då jag ska tillbaka till henne. Vill prata av mig :) Vill prata med henne om vad som hände idag och få hennes syn på saker och ting. Hon är en smart kvinna den där kuratorn..


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0