Onsdag

Blev inte mycket till skola idag.
På morgonen var det prov i maskinlära, men jag hade gjort upp med läraren att jag ska göra det provet på onsdag nästa vecka, så jag fick sitta och ha tråkigt. Mådde dåligt som fan, magen vred sig och det kändes som att jag skulle spy.
Sen började naturhänsyn, tror jag de var, men hann inte sitta där länge, för jag och Axel skulle gå tidigare och äta lunch eftersom vi skulle till motorstadion och göra halkbanan 10.45..
När halkbanan var klar så var det inge mer skola, så då fick man sitta och försöka slå ihjäl tiden lite till innan bussen gick.

Halkbanan var skitrolig. Lite jobbigt att ha andra med sig som man inte känner, förutom Axel då, men det gick bra. Lite trångt blev det, fick sitta i mitten ganska ofta, och jag hatar att sitta i mitten..

Nu hemma i alla fall, känns som att jag nyss kom in genom dörren.
Men glad är jag idag, Janne ska boka teori och uppkörning nu, så i slutet på månaden, om det finns tider vill säga!! Fan vad nice om jag skulle ha körkortet i handen om 3 veckor! yey.

ska nu läsa lite bloggar, sedan ska jag leta fram körkortsböckerna, vet inte vars dem är, verkar som att någon städat undan dem :p Blir stenhård pluggning nu! Körkortet i första hand, för när jag har körkortet, då kommer skolan gå mycket bättre sen!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0