Herrejävlar.

Har suttit och gråtit ett tag i åt mamma i telefon.

Farmor ringde mig, och påstod att jag hänger ut henne i bloggen.
Jag hänger inte ut henne, kränker henne inte och försöker inte få henne att se dålig ut, de gånger jag skrivit om henne.
Hallå, om jag skriver att vi är ovänner, det kan väl vem som helst bli? Jag har skrivit att jag har varit arg på Fredrik osv, inte bryr han sig. Jag menar INGET ILLA när jag säger ovänner. Bara att man inte är sams. Man kan ju inte alltid vara sams!

Och hänga ut henne. För det första så står det inte vad hon heter. Så ingen kan leta upp henne.
För det andra så har jag inte lagt ut någon bild på henne heller, så ingen vet vem hon är.
Varför göra en så stor grej utav de?

Ni, farmors vänner som sitter och läser min blogg, som hon påstår. LÅT BLI!
Ni missförstår tydligen allting. Om jag skriver ordet "ovänner", så betyder det tydligen "hatar varandra". "bråkat" betyder "farmor slog mig".
Ni gör saken till en sådan stor grej. Jag skriver inte på det sättet som ni kanske förstår. Ni är äldre, men jag är uppvuxen på -90 och -00 talet. Kan ni inte då förstå att vi ungdomar använder oss av andra ord och uttrycker oss på ett helt annat sätt?
Jag vill inte verka elak. Men min farmor förklarade precis hur elak jag är, och hur oroliga hennes vänner är eftersom jag hänger ut min farmor. JAG HÄNGER INTE UT HENNE.
Detta är dessutom som en dagbok för mig. Jag skriver ofta när jag är arg, och då kan allt låta så mycket värre än det egentligen är. Vet ni inte hur många som använder bloggen som en dagbok? Det är måååånga kan jag tala om! minst 50% av bloggarna skriver på det här sättet som jag gör. Bara det att de flesta HÄNGER UT folket med BILDER OCH NAMN. vilket JAG INTE gör!

Förstår inte varför man gör en stor grej utav de.
Farmor vet hur mycket hon har ställt upp för mig, och jag vet det även jag också.
Jag är tacksam för det, även om jag visar det på fel sätt.
Men jag har inte haft det lätt, och har inte berättat allt åt farmor, så hon förstår bara inte.

Nä, en ny blogg verkar vara något jag måste starta med. Där jag inte skriver ut vad jag heter så att någon kan googla fram mig. och så får bara de som jag känner veta vad jag heter på nya bloggen.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0