Det går ju inte..

I ca en timme myste jag med Fredrik. Klamrade mig fast i honom i soffan. Lite kämpigt eftersom soffan är så smal. Men efter några om och men så lyckades jag haka mig fast. Så med huvudet mot hans bröst och hans armar om mig så slumrade jag till, vaknade av att min ena hand domnat bort.

Sedan dess har jag försökt plugga maskinlära som jag har prov i imorgon. Men det går ju fan inte.
Har försökt lära mig dessa delar.. Vars dem sitter och vad dem heter.. Jävla kopplingslamell, urkopplingsgaffel och tryckplatta och allt vad fan det nu heter.
Får inte inte det. Det är den där jävla tryckplattan som förstör mycket..
Måste även lära mig vad som är hydrostatmotor, hydrostatpump och hydrostatmotor och vars dem sitter..
Blandar ihop att eller så glömmer jag bort vad dem heter..

Ska ta mig lite glass, aprikos och chokladsås och försöka hitta lite mer motivation. Sedan blir det dusch, hann aldrig duscha i morse för att jag sovit så dåligt i natt pga Fredriks feber..
Stackarn låg och skakade även fast det var typ 35 grader inne i sovrummet. Vaknade av att sängen vibrerade, blev skit skraj, sedan när jag väl vaknade kunde jag inte andas pga värmen..
Blev att säga åt Fredrik att stänga av elementet, och så kröp jag under hans täcke för att ge han värme. Och måste tillägga att han var KOKHET!

Man ser att han ännu inte blivit frisk.. Han somnade för en timme sedan på soffan, och nu grymtar han fram lite "öh" , "ah" och små gnäll ljud i sömnen.. :(


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0