Onsdag

Dagen började ju bra, men nu är jag på dåligt humör igen, som vanligt.
Fyfan vad det tar energi att vara på dåligt humör hela tiden.
Vet nu i och för sig att jag blev på dåligt humör för att det kliar över hela kroppen (torr hud pga denna förbannade vinter), och för att jag är så förbannat uttråkad.

När jag kände att uttråkningen var påväg, skulle jag diska. Icket, blev bara förbannad för att det var så mycket grejer på köksbänken.
Började rengöra marsvinsburen, fick bli förbannad för att Lotus var i vägen och vägrade gå och lägga sig.
Skulle borsta igenom marsvinen som jag gör en gång i veckan, men Elliott hade på något sätt fått hö intrasslat i sin päls, så det var bara att ta fram saxen. Nu kliar det i näsan och rinner.. Ögonen kliar och händerna liksaså. Säkert blivit allergisk mot marsvin nu också. Kul kul..
Eller så är det från spånet. Ingen aning.

Imorgon ska jag fan ringa vårdcentralen och fixa tid för allergi tester. Pallar inte detta jävla kliande från vissa djur. Vill veta om jag är allergisk eller om det är något annat som får det att börja klia just när jag håller på med djuren.
Inte alls roligt.

Är förbannad för att vi bor så trångt. Vet inte vart jag ska placera marsvinsburen, kan inte ha den någonstans, vid ett fönster, men då trycker det in gardinen. Blir då förbannad och vill bara slita ner gardinerna i det fönstret så slipper jag se det.
Är äckligt less på köksväggarna, man vill bara spy när man ser dem. Äckliga jävla skruvhål överallt, spackelfläckar överallt. Ingen taklist på spis väggen. Listan kan göras lång.

Fyfan vad arg jag blir bara jag tänker på de.
Ska hjälpa fredrik med vad han nu vill ha hjälp med, sen ska jag lägga mig och sova. ingen ide att vara vaken när man är på sådant här humör.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0