Fredag

Igår blev det inget bloggande, som de flesta som bloggar på blogg.se så märkte ni nog att det inte gick att logga in. Iaf inte med explorer.

Kommit hem från skolan för ett tag sedan, haft engelska B, och sedan ätit julbord :) Attans så gott! Magen håller riktigt på att spricka!
Hade mormors stickade strumpor på mig idag, de är lite lysande rosa, och flera som jobbar på skolan påpekade hur fina dem var :D Ena jaktläraren sa "rysch pysch" varje gång han gick förbi mig :D hahaha.

Är såå sugen på att åka till Happis, endast för att fara på DM :D Fick veta att dem fått in nya växter igår, så det är hemskt hur sugen jag är på att åka dit! Frågade även om dem tar emot Zikliderna. Testade igår att ha i min algätare, gick inte alls, när vi kom hem igen från Kalix hade dem misshandlat sugis nå fruktansvärt :( Fick kasta i den i lilla akvariet igen..
Jag tycker jätte mycket om min sugis och ska skaffa flera! Därför kan jag inte ha några elaka Ziklider. Tråkigt, dem är ju fina..!
Fredrik tycker jag är konstig som tycker att algätarna är fina :p hehe. Han tycker att det är den fulaste fisken som finns, men icket, i love them! ;p Ska ha minst två till! ;)

Neee, nu ska jag kolla in facebook ;p

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0