Dag 08 – Ett ögonblick

Ett ögonblick?
Öhm..
Svårt..

Kan ta ett som är ett fint minne för mig. Kärlek vid första ögonkastet.

Emilia (F's syster), skulle och hälsa på sin valp som hon bokat, Fredrik skulle köra dit henne och jag kom med. Ångrar det inte en enda sekund!
När jag gick in genom dörren, och såg de där förtjusande små ulltussarna.. Hoh, går inte att beskriva. Har ALLTID tyckt att så plattnosade raser, som tex Japanese chin och King charles spaniel, har varit skitfula! Aldrig velat ha en sådan hund!
Satt där på golvet och fick den enda obokade hanen i min famn. Jag blev kär. Gosade med honom för fullt, och när vi åkte därifrån tänkte jag på den där lilla ullbollen varje dag. Ville så gärna ha honom! Fredrik sa nej, ojoj så arg jag var inombords.
Dagen kom då Emilia hämtade hem sin sötkorv. Vi åkte till Granån för att titta på tussen. Fredriks hjärta måste ha smällt, för när Emilia berättade att det fanns en valp kvar så behövde jag inte tjata på honom länge innan han sa att jag fick ringa och fråga om jag fick köpa valpen :D
16 januari 2009, ganska sent på kvällen, ringde jag. Visst, jag fick köpa valpen! Fick till och med hämta honom direkt!
Behöver jag säga att det är den bästa födelsedagspresenten någonsin? Nog för att jag betalade honom själv, alltså blev det en present från mig, till mig :D hehe.
Inte ångrat lillkorven en enda gång, han är det finaste som finns <3 Visst, det finns tillfällen då jag vill strypa honom, men han behöver inte mer än titta på mig så försvinner ilskan lika snabbt :)

Så ja, ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma är när Felix blev min :)


17 januari 2009. Sötaste tussen i världen!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0