Torsdag

Hoh hoh. Äntligen hemma.
Dagen började med att vi försov oss. Vaknade 07.20.. Visst hade jag hunnit med bussen, men då hade inte hundarna fått komma ut eller fått mat osv.
Vaknade då utav att Eva ringde och sa att Anders skulle komma hit och sota idag. Så jag gjorde det jag behövde i min egna takt, och sen så fixade jag grejer åt Steven, fixade in han i bilen och så körde Fredrik oss till skolan :)
Steven fick vara med idag, och han skötte sig utmärkt! Då jag var på lektionerna så fick Steven sitta i en av hundgårdarna som finns på skolan :) Sen gick jag ut och kollade till han varje rast :)
Nu på bussen hem skötte han sig också hur bra som helst! :D såå stolt!

Ja, har bara haft en och samma lektion idag, Skogsskötsel A. Höll på att dö på slutet, fick så förbannat dåligt i halsen och blev så trött..
Ska nu gå och fixa en kopp med varm choklad, måste dricka nå varmt och se om halsen blir bättre. Kan nästan garantera att det är halsfluss som är på G. Vill INTE bli sjuk :(

Får se vad som händer ikväll, Josse pratade nå om att hon och Matte kanske kommer hit ikväll :) Hon hade missat första avsnittet av Andra Avenyn, så det blir väl att se på de igen! :)

aja, nu till min varma choklad! hejs

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0