Söndag

Denna dag känns väldigt... Seg?
Vi sov till 11.30 typ, och har inte orkat göra något sen dess. Matat djuren och varit ute med hundarna på gården, spelat lite GH Metallica osv..
Läst lite bloggar, och kollat min mail. Fan vad jag har börjat få spamm och reklam på den. Helt jävla sanslöst. Vet inte vars fan de kommer ifrån, och jag börjar bli tokig!

Väntar nu på mat ;p Fredrik ska göra korv och spagetti. Har slut makaroner :(
Sen ska vi till Granån. Det har kommit upp någon kille som ska jaga med Fredriks pappa. Kommer inte ihåg vad han heter, och vet inte hur gammal han är. Tyckte nyss Fredrik sa att "dem har kommit för en och en halvtimme sedan", så då lär de ju vara fler som kommit.
Känner att det tar lite emot att åka med honom till Granån, för jag är en sådan som har lite svårt för att träffa nya personer. Men det kommer att gå bra.

Senare ikväll får man se vad som händer. Ska väl dra fram teori boken och plugga lite till körkortet.
Måste till banken och hämta ut lite pengar, så att jag har råd att gå och fixa bort riskettan. Satan vad onödig den är. eller onödig kanske den inte är, men varför ska den vara så satans dyr?!

Aja, nu ska jag gå och träna Steven lite.. Tänkte göra hans hjärna lite trött ;p Försöker nu lära han att ha en godis på nosen och sitta still tills jag säger varsågod :) haha. Vi gör framsteg!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0