Kväll!

Svar till Sara igen! :D hehe
Ja, jag går på Naturbruks i Kalix :) Var sugen att välja Grans, men jag var nog antagligen för feg för att flytta så långt ifrån det "trygga" Haparanda :p
Har en liten dröm sen jag var liten att jag ville bli veterinär. Den håller sig fortfarande kvar. Så jag har mina funderingar på att flytte neråt i landet sen när jag gått ut gymnasiet och läsa till veterinär då :) Men man får se, det är mycket man måste kunna osv, och jag har lite problem med att klara av att lära mig saker som fysik, kemi osv :p hehe.
Känner mig väldigt taggad för tillfället! :)




Ja, vidare till annat. Jag och Fredrik satt nyss och såg 2 avsnitt av True blood på svt play :p Var ganska så j*vla bra! Kommer då att fortsätta titta på de när nya avsnitt kommer upp!
Längtar dessutom till tisdag, då Andra Avenyn börjar igen! Kommer bli en sååå bra dag! För då har även jag och Fredrik våran 1års dag! Det blir ju så klart att sitta och fira den framför Andra avenyn ;) Kan det bli bättre?!

Får se vad som händer resten av kvällen. Fredrik sitter och kollar på skotarfilmer på youtube, han måste ha fått jobbet på huvudet när han måste titta på traktorer på sin lediga tid ;) haha!
Han funderar på om han ska åka till Granån och hälsa på. Emilia har kommit hem från sin "semester" .. Den lyckosten!
Hon jobbar som personlig assistent, och hennes vårdtagare skulle utomlands, och så klart fick Emilia komma med! Hon måste ju så klart ha världens bästa jobb!

En upptäckt som jag och en kille i USA gjort igår, är att vi mest troligt är avlägsna släktingar! Hur coolt är inte de?! Nå väl, skriver mer om de senare! Nu måste jag kissa!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej igen.



Okej, synd att du kände att du hade svårt att "klippa navelsträngen" om jag får uttrycka mig så. Eftersom det var så jag uppfattade din rädsla att lämna din tryghetsfaktor.



Tänkte mer på att du hade kunnat lära dig väldigt mycket där inom både hund som djur och fått mycket gratis till dina framtidplaner som veterinär och bara allmänt :)



Om du tänkte börja läsa i skara på djursjukvårdsutbildningen efter skolan behöver du bra betyg då det är få som blir antagna - men har man viljan så lyckas man, jag lovar!



Mvh

2009-09-05 @ 20:33:00
Postat av: Sara

Glömde skriva,



strunta i vad andra säger och tycker.. bara du vill lyckas och har bestämt dig så gör du det, det vet jag med all säkerhet..



Mvh

2009-09-05 @ 20:35:32
Postat av: Anonym

Glömde skriva,



strunta i vad andra säger och tycker.. bara du vill lyckas och har bestämt dig så gör du det, det vet jag med all säkerhet..



Mvh

2009-09-05 @ 20:35:54

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0