Fredag

1. Dippa grönsaker är inte gott. Det smakade vidrigt. Usch nej. Blir att köpa chips idag så dippen inte blir förstörd ;)

2. Jag har blivit förkyld.

Är så fruktansvärt less på att vara sjuk. Feber 2 dagar i rad, och nu så har jag blivit förkyld. Det behövs då fan inte mycket för att jag ska bli sjuk.
Sen är jag less på att inte ha något att göra. Hatar att sitta i soffan hela dagarna och inte göra något, det är dötrist. Och jag hatar på flera sätt att bo här, finns ingenting att göra, ingen kommer och hälsar på mig (ja förutom Josse och Matte ibland), och jag VÄGRAR gå ut och gå med hundarna här, varje gång jag sätter min fot på vägen så kommer det idiotiska bilförare och kör ½ meter ifrån mig och hundarna eller så kommer en lastbil och gör en omkörning just där jag är och går.
Mitt liv står på spel varje gång jag är ute och går med hundarna, och så vill jag inte ha det! Jag vill kunna njuta av en promenad med hundarna, men icket, jag får frukta för mitt och hundarnas liv.
Vad är det som är så jävla bra med att bo i Björkfors? Ja, man har inga äckliga grannar. Iallafall inte här hos oss. En stor gård åt hundarna. Men annars ser jag inget positivt i det, jag sitter fast i ett jävla fängelse.

Så länge Fredrik inte fixat någon som kan komma och dra om elen osv, så kan jag inte börja med väggarna. Jag ids fan inte börja med väggarna, för gör jag något kommer det bara bli förstört på vissa ställen sen när man fixar med elen.

Och en sak till: Våran gård är inte någon jävla vändplats. Nästa jävel som kommer och vänder på gården och hundarna är ute, den slår jag fan ihjäl. Man kan inte köra in på en gård bara sådär även om det är ute i bushen, hundarna springer efter bilen sen när man kör iväg!
IDIOTER!!

Jag är så förbannat less idag. Jag vill bo inne i "stan"

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0