Onsdag.

Hejsan!

Idag är det onsdag, och jag är ledig! Det skulle vara nationellt prov ända fram till lunch, och efter de är man ledig.. Själv har jag ju gjort bort alla ämnen förra året så jag behöver inte börja tjorva med dem där nationella i år, och lika skönt är de! :)

Får se vad som händer idag.. Får se om någon har lust att umgås idag i Kalix, då åker jag dit.. :) Hade beslutsångest om vilken hund jag skulle ta med mig ifall jag åker, men Fredrik sa att de nog är bäst om jag ta Steven, för han behöver träna på att gå i stan, de har han aldrig gjort .. :p
Så då sa jag för mig själv, är det soligt och fint, då tar jag med mig Felix, och är de lite mulet så tar jag med mig Steven .. :) Så Nu är det lite små mulet ute, så det blir Steven som får äran att komma med!  Får se hur han reagerar på bussen :) Han kommer säkert att sköta sig fint ;)

Har nyss gett mat åt hundarna och varit ute med dem.. :) Steven riktigt blänkte från den lilla solen som är framme, han ser nu hur fin ut som helst efter att jag tvättat honom. :) Klippte även tasshåren på honom .. :)
Inatt blir det Felix tur att bada, han är lättare, för han är så liten och det blir inte lika jobbigt om han strejkar :) haha.

Aja, nu ska jag hoppa in i duschen, Sofia ville umgås ! :) Kanske Mia också kommer! :D Kul, har inte umgåts med de där tjejerna på länge!
Så nu måste jag skynda mig om jag ska hinna duscha, fixa mig och diska lite.. :)

ha en fin dag!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0