MÅNDAG

Halloj!
Har ni en bra dag?

Jag har inte riktigt orkat blogga idag sen jag kom från skolan :p
Dagen började med Grönt på morgonen, blev för mig att plugga till ett prov, sen timmen innan lunch gjorde jag provet och sen rättade jag lite grejer på ett par frågor som jag gjorde förra veckan..
Lunchen bestod av potatis och lax :) Var typ någon slags laxgratäng eller nå :) Ganska gott.

Fredrik hämtade mig från skolan, han hade varit på Strömbergs och kollat ifall dem hade inne någon stereo till bilen som han är sugen på..
Cruisade runt på stan lite.. När han var och köpte snus åt oss så överraskade han mig med en glass :) Han är så söt ibland så de inte är sant! eller i och för sig så är han alltid söt :) Han är bäst.
Efter några varv runt stan åkte vi till Risön, där dem håller på och markbereder. Var något på traktorn som gått sönder så han och Kjell skulle se om det gick att fixa. Jag satt kvar i min bil och lyssnade på musik .. Dem var typ borta i en timme, och när man låg där i bilen med skön musik, och go värmen från solen, så somnade jag! Riktigt skönt :)

Hemma har vi inte gjort så mycket, tagit det lugnt. Dörren står på vid gavel så att hundarna kan springa ut och in så mycket dem vill :) Steven verkar tycka om de :)

Aja, nu ska jag väl ta och runda av här, skriver kanske nå senare.. :)

hejs

Kommentarer
Postat av: Mia

Kring 30 000 - 35 000, så det är en hel del för att vara arbetslös.. ;b

2009-05-18 @ 18:20:15
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0