JAG HAR BLIVIT MORMOR!

Halloj! Alla pigga och glada idag?
Jag kan då säga att jag är glad, men pigg.... det är jag verkligen inte!

Misse väckte mig mellan 02.30 - 03.00... Det var dags för barnafödande!
Det gick hur bra som helst :) Men ont måste det ha gjort.. Jag satt också och tryckte på när hon krystade, ville hjälpa den stackarn.. :( Och ibland när det kom en krystvärk så tittade hon på mig med den mest hatiska/mordiska blick jag någonsin sett.. Jag trodde hon skulle hoppa upp och strimla mig i bitar!
Och då till antalet.... Jag hade rätt, det blev 4:a stycken! Mohahahahha!

Har försökt kolla kön på dem nu när jag kommit hem från skolan, mest troligt 2 pojkar och 2 flickor :) Har redan hunnit få en favorit, och så klart så är det den minsta och svagaste.. Vi får se om den killen överlever, är inte säkert... Men ska och handla idag och så ska jag stödmata han lite, de kan han behöva tills han blivit lite starkare...



Om nu någon tänkt komma och titta på kattungarna, familj som vänner, ni får då vänta i någon dag, typ till torsdag, minst, innan ni kommer.
Detta är Misses första kull och hon är väldigt stressad när någon som hon inte litar på kommer fram till lådan..
Så min familj, samt Fredriks, ni får ta och vänta. Sorry. Kommer ni hit så stänger jag bara dörren dit. Vill inte låta elak, men jag vill inte stressa upp Misse.



Ja, lite om skolan då..
Trodde inte jag skulle orka med skolan eftersom jag inte fick sova många timmar i natt.. Men jag orkade!
Först så lyssnade vi på när lärarna pratade.. bla bla.. Gjorde prov i Skogsskötsel A :) Jag klarade det fast att jag inte pluggat något!
Efter de, ja då hade vi prov i ja jag kommer nu fan inte ihåg vad de heter, men om skotare i alla fall, och sådana grejer som har med det att göra.. Arne tyckte provet såg bra ut, så jag hoppas att jag klarat de.. Gjorde det inte så noga för ögonen höll på att falla ihop ..
Vid 13 tiden åkte vi till Vitheden och var på "studiebesök".. Var och kollade på när Mörks skogsmaskiner skördade lite osv.. :) Efter de åkte vi till skolan och dagen var slut..
Då såg Mari på tavlan att vi har klarat elsäkerhetsprovet! YEY!

Åkte hem med Fredrik, Kjell och Simon.. Dem var ändå i Kalix så.. :) sparade in 15 kr !


Aja, nu ska jag läsa lite bloggar. Sen ska jag SOVA!!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0