God morgon

Hejsan hoppsan..

Idag är det då torsdag, röd dag! De flesta är väl lediga idag, men jag kommer få spendera natten ensam, för Fredrik spelar röda dagar ingen roll.. Aja, han och Kjell har i alla fall kommit överrens om att söndagar blir en ledig dag!
Fredrik sa att dem tidigare aldrig haft så, men att dem nu ska börja ha de ;) Yey! Tycker att han borde vara ledig på Fredag istället.. Då skulle man kunna hitta på nå roligt. Men jag ska inte gnälla, nu har han ju i alla fall en ledig dag.!

Har vaknat för en timme sen kanske.. Fredriks faster Karin kom hit och frågade efter nyckeln till bodan. Dem skulle typ kolla efter hans farmors brudbukett eller nå liknande. Dem ska lägga den i kistan med henne..
Gick ut med hundarna och pratade lite. Hans faster Anna var också där. Och 2 till, men som vanligt har jag dåligt namnminne så kommer inte ihåg vilka dem var, men har sett dem i alla fall!!
Ja nu sitter jag här. Ser på 4:an någon film som heter Min vän Charlotte , tycker att den påminner om Babe, det lilla jag sett av den här filmen. Ni vet Babe, den där söta pratande grisen? Haha.

Nåja, nu ska jag ta och läsa några bloggar, sen ska jag göra mig nå frukost..

Kanske blir att gå långpromenad med hundarna när Fredrik vaknar? Det var ju ett tag sedan han kom med ut och gick!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0