TVÄTT, STÄD, DISK.. SAMMA VISA

Samma sak varje dag.. Alltid måste det städas. Fattar inte hur det kan bli så skitigt från två personer .. Nog för att hundarna bidrar väldigt mycket på golvet.. Nu måste jag skura än en gång bara för att Steven kissar på golvet hela tiden.. Tycker att jag inte gör annat än att gå ut med honom, men lika fullt ska han kissa inne... Fattar inte varifrån han får allt kiss, för så mycket dricker han inte..

Hade tänkt sätta igång och dammsuga/skura, men Kjell och Arvid kom nyss hit så det får vänta ett tag. Satte in ett täcke i tvätten istället.. Dem är kissiga sen Tage kissade och bajsade i sängen.. Han protesterar väl för att han inte trivs eller för att han blivit tagen från sitt gamla hem..
Nog för att de är några dagar sedan han kissade i sängen. Men nu ska jag tvätta allt.. Får proppa in de i tvättmaskinen fast att det inte får plats där, blir för tungt.. Kommer få ta och sätta mig på tvättmaskinen så att dem inte hoppar iväg när jag sätter in de tjockare täcket...

Aja, nu ska jag ta mig något att äta.. Har inte ätit något idag.. Är inte hungrig men jag har fått ont i huvudet och är helt svag i hela kroppen.. usch..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0