TISDAG

Hejsan alla! haft en bra dag?

Min dag började med att jag försov mig, men jag var typ 100% säker på att jag skulle hinna till skolan. Sov för länge för jag skulle åka in med Fredrik i morse till Kalix.. Ja då gav jag hundarna mat snabbt, sen så fick dem gå ut, men vad gjorde inte Felix då? Jo, han gick under bodan och vägrade komma fram!!
Så där stod man, 15 minuter försenad och hunden kommer inte fram.. Great! Felix kom till slut ut, men då hade klassen redan åkt iväg, dem skulle åka kl 9.. Ja, då var det skit med den skoldagen då.

Fredrik har lämnat in min dator idag på Mirror också! yey!! Och killen där har fixat den nu också! Och msn funkar till och med på den nu !! :D yeyeyeyeyye!!
Men hinner inte hämta den idag, dem stänger 17.00 och Fredrik brukar inte sluta förrän vid halv 6 .. :'(
Nåväl, jag får hämta den imorgon! Men satan, 600 kr ska dem ha för de! där rök mina pengar som jag trodde jag skulle få ha kvar!

Har nyss gjort lite på ett projektarbete som jag och Mari har hållt på med, vi fick reda på igår att det skulle ha varit inlämnat för länge sedan! suck.. bra information man får ibland !!
Så eftersom jag är den som har skrivare hemma av oss två här ute i skogen, så ska jag skriva ut de osv.. :)

Ska väl nu ta och stänga av tvättmaskinen, har gjort lite nytta när jag ändå stannat hemma.. Eller stannat och stannat, men hade ju som inget annat val .. usch.. eller förresten, först ska jag läsa lite bloggar, sen så ska jag ta och hänga tvätt!!

hejs!

Kommentarer
Postat av: Mia

Dataföretagen i Kalix är svindyra.. Jag lämnade in datorn för typ 1-2 år sedan, och de fixade ingenting i den.. De bara tittade, och det kostade 900 kronor med hembesök o så. FYfan!

2009-04-02 @ 22:34:41
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0