PLUGG

Börjar med att säga.. : JÄVLA MYTARE!!!
Usch, hatar folk som inte kan hålla sig till sanningen utan måste alltid hålla på och överdriva allting och vara värre än alla andra.. Måste man alltid hålla på och överdriva och vara bäst/värst och vara mest synd om?
Sååå himla barnsligt och omoget !
Tala sanning för i helvete, jag tycker inte bättre om någon som ljuger mig rätt upp i ansiktet, den personen är inte värd min tillit.. Den kommer jag att stöta bort från mitt liv förr eller senare, och nu känner jag att det kommer hända inom en snar framtid, för jag orkar inte med de där mytandet nå mer!!
Är inte Fredrik jag pratar om :p så ni vet.. :D Han läste vad jag höll på att skriva och blev rädd att ni ska tro att det är han jag menar, men de är de inte!

Tänkte ta och läsa "vapen & skytte" boken.. Måste ha läst ut den på en vecka, annars så kommer jag inte kunna ett skit när Göran kommer att fråga oss saker om vapen på jägarexamen.. :/
Ska läsa i boken, och det jag tycker är viktigast ska jag skriva ner i min skrivbok som jag har köpt bara för att ha till jägarexamen :) då blir det lättare att läsa på sen till proven vi kommer ha!
Hoppas på att kunna få godkänt på alla prov första gången jag gör dem, för omproven kostar 200kr och det har jag inte råd med.. :/



För er som undrar så kommer jag inte att jaga, skulle inte kunna döda ett djur.. Men tar det för skojs skull.. Mitt intresse kanske blir stort när jag blir äldre och vill börja jaga.. Sen så är ju Steven en jaktras, så han ska jagas in, då kan de också vara bra med lite jägar kunskaper :)


Hade tänkt börja läsa den boken nu, men jag är sugen på nå gott och Fredrik frågade om jag kunde göra äppelpaj, så jag ska gå snabbt och göra en paj åt min karl ;) haha

Kommentarer
Postat av: Linda

Okej, supersöta iallafall!

2009-03-08 @ 20:48:13
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är en japansk spets :)

2009-03-08 @ 21:59:39
URL: http://ndail.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0