NATTI NATTI

Nu är det dags för mig att gå och sova. Vet inte hur jag ska göra imorgon. Har lektion först 11.50 och jag måste ta halv åtta bussen.. Kan ju inte lämna hundarna ensamma så länge..
Hade jag vetat tidigare att Fredrik skulle börja jobba igen, då hade jag aldrig tagit Steven.. Det är inte rätt att en valp ska vara ensam.. Felix är ju dubbelt så gammal som Steven, så han börjar klara sig ensam nu, men Steven gör då inte de..
Fredrik kan komma hem på lunch, för han jobbar ju inte långt härifrån.. Men då blir dem ensamma från 07.15 och så kommer väl Fredrik hem vid 12. Sen ska dem vara ensam till 16.. Det är för länge. Det går bara inte.
Och kan inte ta dem till farmor för hon ska och sjunga med kören och kan inte lämna hundarna där ensamma första gången helt ensamma.

Ja, jag vet då inte hur jag ska göra.. Men jag måste ju till skolan! Funkar inte att vara hemma längre. måste ha pengar...

Aja, nu ska jag gå och sova.. Så att jag orkar upp imorgon för att sitta på skolan i flera fucking timmar och göra INGENTING tills lektionen börjar. Fy fan säger jag då bara! FY FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! är så jävla less!!!!

Godnatt och hejdå!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0