MOGET

Den som komenterade att jag är en tönt osv.. Undrar vem du är?

Jag skryter inte om att jag är 18. Är bara less på alla småglin som kommer och gnäller över att man ska köpa ut åt dem. Törs dem inte berätta för sina föräldrar så att dem kan köpa ut istället, så låt bli att röka/snusa då!

Och omoget, varför inte skriva vem det är istället för att heta "hehehehhehe nöjd happis bo" .. Du kan ju ta och leta upp mitt nummer på hitta, eftersom du läser min blogg, då måste mitt liv vara intressant, och då borde du veta vem jag är, så kolla upp mitt nummer på hitta och ring mig, eller sms:a. Skulle vara roligt att veta vem du är och vad jag har gjort dig för ont.
Folk kan förändras, men du verkar vara den typen av Happisbor som har stannat i de där omogna stadiet och ska säga elaka saker.. haha
Eller rent ut av, maila mig : [email protected]..
Men gud, nu kom mitt efternamn med! ännu lättare för dig att hitta mitt mobilnummer! Kom igen, skulle vara roligt med en liten diskusion ;)

Ja herregud, man kan undra när folk ska ta och växa upp, speciellt Happisborna..
Kan då säga att jag, liksom den där "hehehehe" personen, att jag är JÄVLIGT glad över att jag flyttade från Happis. Folket där är inte kloka, men de är dem inte någonstans. Men gah, i Happis så är folket slutkörda, finns nästan inga normala personer kvar där.. Tråkigt, men sant.



aja, nu har jag bättre saker för mig, som att åka in till Kalix och handla lite mat , tillsammans med min underbara pojkvän! :)

Du som tycker illa om mig och att jag mår dåligt ibland gör dig glad.. Nu ska du få veta en sak, jag har min Fredrik, har jag honom, då har jag allt jag behöver. Och då är jag LYCKLIG!
Så elaka kommentarer biter inte på mig, för jag vet att Fredrik inte tycker så om mig, eller mina vänner i Kalix ;)
Folk kan förändras, och jag är en av dem.

Men skulle fortfarande vara roligt att veta vem som skrev de där. För jag vet inte vad jag har gjort för ont i happis. Okej, jag vet att vissa har jag varit elak mot, men, brukar man inte säga : man behandlar andra som man själv vill bli behandlad?

Jag har behandlat tillbaka folk i happis så som dem har behandlat mig. Men ett svar på varför just jag ska ha blivit ett offer skulle vara jävligt skönt.
Men det finns väl inte någon mogen person nog till att berätta de för mig.
Har jag kanske bara varit så allmänt ful så att ni måste hata mig så mycket? :p ja, den frågan lär jag ju få grunna på resten av livet ;p

Kommentarer
Postat av: Elin

Ingår jag också i den i Happis så är folket slutkörda kategorin?

2009-03-23 @ 19:41:49
Postat av: Mia

Du kan titta på ipkoll.se ;) Fast då ser man inte vem personen är men man ser vart ifrån det kommer..



Sedan kan du blocka ip.adresser, det har jag gjort. De två jag blockat kommer från Hpda, och det är samma person har jag märkt :)

2009-03-23 @ 20:13:27
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0