MARLEY OCH JAG

Marley och jag, skriven av John Grogan.




Nu är den här! Boken om Marley, världens mest neurotiska och älskvärda hund, boken som har hyllats av både läsre och kritiker, legat 50 veckor på den amerikanska försäljningslistans förstaplats och sålt i otroliga 2,5 miljoner exemplar.
     Jenny och John skulle just blrja sin gemensamma tillvaro. De var unga och kära, de hade ett litet hus och inte ett bekymmer i världen. Så bestämde de sig för att öva sina föräldratalanger på en hund.
In i deras hem kommer Marley, en gyllengul labradorvalp som snabbt växte till en bredbröstad fyrtiofemkilos ångvält. I dundrande fart tog han sig fram genom livet, han sprang genom dörrar, hälsade alla gäster med en dreglig puss och tuggade i sig alltifrån pennor till ett använt graviditetstest. Varken lydnadskurser eller lugnande medel hjälpte.
Men lika vilt som han betedde sig, lika obegränsad var hans tillgivenhet. Och för familjen Grogan blev han en ovärderlig gåva.
Marley och jag är en berättelse om villkorslös kärlek och lojalitet, om hur en hund kan lära oss vad som egentligen betyder något. De är en bok för alla som älskar djur, för alla som har ett stort hjärta.



Detta var väl en bra bok.
När man läser de där så tror man att det bara ska handla om hunden, men det gör de inte. Jag blev förvånad när den började handla om en massa andra saker som inte hade med hunden att göra, och det handlade inte om hunden på flera sidor..
Men men, det var en bok som gick att läsa, lättläst också.
Kapitlena är korta, så den är perfekt för en som vill kunna läsa ett kapitel och sen ta en paus. :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vilken fin blogg du har :D

2009-03-24 @ 15:06:42
URL: http://soufiaz.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0