MÅNDAG

Hejsan alla!
Nu har man börjat skolan igen.. Voi voi, kommer bli kämpigt denna vecka... På onsdag har jag prov i projekt & företagande, på torsdag har jag omprov i grönt - evolutionen och på fredag har jag två prov - virkeslära och nå prov om skotare... Vet inte hur jag ska kunna läsa in allt ?!

Aja, idag hade vi grönt på morgonen (biologi typ).. hade det till typ tio, sen började projekt & företagande.. Jag och Mari hade glömt bort våra lösenord till våra inloggningar på skolan datorer, så vi fick ingenting gjort.. SUCK! så det blev att sitta och prata istället..
Fiskpinnar , potatis och sås till lunch .. :) nam nam!
Fredrik kom och hämtade mig från skolan, för vi skulle handla .. :) Ska baka åt honom, för han fyller 24 nästa vecka på fredag.. :) och han tjatar alltid om hur goda chokladbeskvier är, så jag ska göra såna åt honom :)
Ska dessutom baka vaniljdrömmar och hallongrottor :) Kanske kladdmuffins, men det blir ett senare projekt, nu ska min bumbibjörn få sina choklasbeskvier! ;D

Nåja, Bumbibjörnen sa nyss att han är hungrig, så jag ska sätta igång och göra ugnspannkaka :) Ska åka till Haparanda och hämta hans dator, han beställde en i fredags när vi var i Haparanda och nu var den klar :)
Så jag har också ringt till Janne och sagt att jag vill fixa lämpen, och det ska vi göra vid 18!! Ska då kolla synen osv.. :) Vill ha mitt körkort nu!! :D

Nej, nu pannkakslagning,

ha en trevlig måndag!

Kommentarer
Postat av: J.

Sv: Haha joo. Alla modeller har oftast ett yrke bredvid.. Ska göra crèpes idag, så nästan som pannkakor :P

2009-03-09 @ 14:26:24
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: Mia

Usch va mycket.. ;/

Ska du göra med Janne här i Kalix? :>

2009-03-09 @ 17:32:21
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: J.

Sv: Haha, pankakor med fyllning =P

2009-03-09 @ 20:04:08
URL: http://jantra.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0