LÖRDAG

Har sovit länge idag, vaknade först efter 11 någongång.. Kände att jag verkligen behövde sova ut.. Känner mig inte lika stressad nu när jag fått ta de lugnt, men känner ändå att jag har för mycket att stå i osv, så nog är jag fortfarande stressad, men inte lika mycket som de senaste dagarna..

Idag är det nog sista dagen Felix ska ha sin medicin, finns inte mycket kvar i burken, så möjligtvis att sista dagen då blir imorgon.. 2 nätter har han spytt, natten mot onsdag och natten mot torsdag, men fick inte tag på någon veterinär.. Men nu har det gått 2 nätter och Felix har inte spytt nå mer, han har legat i sängen mellan mig och Fredrik och myst :)
Så nu får man se hur de blir när han ska sluta med sin medicin..

Fredrik har nu spelat färdigt, så vi ska sätta på oss jackorna och gå ut och gå med hundarna :) skulle ut och gå med hundarna igår, men när vi hade gått 20-30 meter från huset så vände jag mig om och såg att Linnea och Anders kom till oss, så Fredrik fick ta Felix och gå hem, och jag fortsatte gå en stund med Steven . . :)
Men nu ska de bli av att gå min runda! :)


Sen när vi kommer hem ska jag snabbduscha och sen ska vi åka till Haparanda :) Mamma och dem har inte fått se Steven också, och Fredrik ska på elgiganten .. :) jag far väl en sväng till DjurMagazinet och ser om dem har inne någon madrass till Stevens bädd :)


Ha en bra dag nu ! :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0