LJUS- ELLER MÖRK HYAD?

Sitter nu och ser The Tyra Banks show.. Det är svarta kvinnor som sitter och berättar hur dem bleker sin hud, bara för att dem inte har blivit lika accepterade i skolan som dem vita tjejerna.. De vita tjejerna fick alla dejter och fick göra allt annat istället för dem mörka..
Fy fan säger jag då bara!
Alla människor är ju lika mycket värda.. Ljus som mörk..
Tycker att det är så hemskt. en av kvinnorna berättade precis också att hon bleker sina 3 pojkar innan dem ska till skolan, för hon vill att dem ska ha samma möjligheter som dem ljusa..
Dem tror att vi ljusa är vackrare än dem mörka osv.. Så är det inte, det finns precis lika många vackra svarta som vita..


Tyra Banks


Själv har jag två stycken småkusiner som har en SVART pappa.. Jag har aldrig träffat dem, men dem är fortfarande mina småkusiner fast att dem är mörka. Kommer aldrig att förneka att dem är mina småkusiner, ALDRIG!

Tycker att folk ska börja tänka mer på vad dem gör mot dem som är mörkhyade.. Såna saker som att dem vita barnen i skolan får sudda bort de som skrivits så tavlan, men inte dem svarta, de kan såra barnen väldigt mycket.. Då tror dem att de inte är lika mycket värda.. usch.

Blir så arg när jag hör och läser såna här hemska saker.. Vill att mina småkusiner ska kunna ha samma möjlighet som alla andra..
Är rädd för att dem ska få höra ord som "jävla neger" osv.. Dem har ju en vit mamma, är födda i Sverige och är svenska medborgare. Så dem är precis lika mycket svenska som vi ljusa...

Kommentarer
Postat av: annika

Svar: Den är väldigt stabil, envis men charmig som få. går inte att inte älska en sån hund så himla mysiga

2009-03-04 @ 17:37:49
URL: http://annikaohlsson.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0