HOJJA HOJJA..

Nu har  vi ätit frukost och tvättat fönstrena.. Är helt slut nu, skulle bara vela lägga mig ner och sova, pricken över i:et är att jag fått en sån jävla mensvärk också!
Men spelar ingen roll hur slut jag är, hundarna måste ändå ut.. Felix ska nu få sin medicin, sen ska jag vänta ett tag och ge dem mat, sen blir de att gå ut på en promenad.

Skulle egentligen behöva göra klart frågorna i grönt, och plugga på jägarexamen, men jag orkar fan inte! Har ingen inspiration till att göra något... Jägarexamen är något som jag nu ska skjuta åt sidan och inte ta så seriöst, de är bara ett IV val, satsar hellre på grönt och får bättre betyg i de...

Skulle kännas skönt och jobba istället .. Skulle kunna tänka mig att jobba som personlig assistent.. De skulle kanske vara ett jobb för mig.. ?
Skulle fan till och med kunna jobba som telefonförsäljare, bara jag skulle få slippa skolan! Men men, i dagen läge tar man sig ingenstans utan en utbildning. Så det är bara att bita ihop de här två åren som är kvar.
Ibland ångrar jag mig att jag slutade på handels, de var mycket enklare att gå de.. på Naturbruks är det mycket högre kvar och mycket mer att göra. Trodde det skulle bli lättare där, men då var det verkligen inte, de var tio gånger värre!


Nu ska Felix få sin medicin, sen så får man se vad jag hittar på..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0