HEJ, HEJ, HEMSKT MYCKET HEJ!

Har ni haft en bättre dag än mig? Jag hoppas de! Jag sitter nu i soffan och har stor lust att trycka i mig resten av panodilerna jag har kvar!
Tänkte snart ta och lägga mig i sängen, börjar känna mig lite trött, och är dåligt om jag börjar hålla på och vända dygnet när lovet inte är så långt.. Ska nog sätta mobilen att ringa vid åtta också.. Har nu slarvat med att vakna i tid så att Felix får komma ut och kissa tidigt på morgonen.. Det är för att de är lov, de är bara därför.. Men han är i alla fall så himla duktig och kissar på en tidning :)
Lägger ut en tidning på golvet varje kväll, för vissa kvällar kan han inte hålla sig och då händer det en liten olycka på golvet.. Mycket bättre att han då kissar på tidningen än på golvet, för kommer de på golvet så måste jag börja torka upp de, plus att de blir äckligt och jag måste skura.. Så tidningen sparar mig en massa tid! :)

Är lite smått sur på mig själv för att jag glömde bort att ta bilder på Steven när vi var och kollade på honom. Men ni får glatt vänta tills vi har hämtat hem han innan ni får se hur han ser ut .. :) Ska kalla honom Stevo, fast man utalar de som Stiivo :p hehe..
När jag och Fredrik säger nå om han så säger vi Stiivo :p hehe

Nej, nu har jag väl inte så mycket mer att säga.. Men jag är pank, jag vill ha pengar!!


God natt!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0