GOD MORGON!

Ja idag är det tisdag, den 17 mars, det betyder att jag har virkeslära hela dagen, att det är 3 dagar kvar tills Fredrik blir 24 år, att de är prick 2 månader sedan jag fyllde 18 och så blir Steven prick 2 månader idag.. Och på torsdag blir Felix 4 månader :)

Har fan lyckats stiga upp redan 06.20! helt jävla otroligt! Men det gick nog bra att stiga upp för jag har somnat just före/efter nio tror jag.. Somnade på soffan och vaknade vid halv tolv och la mig i sängen, och då låg Fredrik redan där, så arbetet igår måste ha varit jobbigt :p Inte så konstigt egentligen, han jobbade från morgonen till efter 18... Och han har stått på ett betonggolv typ hela dagen när dem har hållt på och plocka isär traktorn..

Aja, hundarna ska ha mat snart och jag ska också ta mig något att äta.. Längtar verkligen tills jag får mitt körkort, då slipper jag stressa så mycket för att hinna med bussen..

Nå, kommer bli en lång dag idag också, för Mari ska ut och skota idag... Blir lugnare i klassen, men jag har då ingen att prata med.. Nåväl, Jimmy finns ju ifall jag har lust att prata.

Ja, nu ska jag gå och äta frukost, och kolla mina sms, har fått 3 st nu, kanske från Mari? Saknar hon mig så mycket? :D Man kan ju hoppas! ;) haha


Ha nu en riktigt bra morgon och en fortsatt trevlig dag! :)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0