GO´ KVÄLL

Nu har vi sett Andra Avenyn , ska bli väldigt spännande och se vad som händer nästa vecka!

Innan Andra Avenyn började så satt jag och funderade över hur bra det är att bo i det här huset istället för att bo i en lägenhet..
Vi behöver endast betala el, så skönt att slippa behöva betala hyra å en massa annat skit :p
Man kan leva om hur mycket som helst, ingen kan ändå klaga eftersom vi bor mitt ute i skogen och har inga grannar. Hur skönt är inte de?
Vi har en jätte stor gård, bara det är en positiv sak! Katterna kan gå omkring hur dem vill där ute. Okey, det är bara Misse som är ute, men Sigrid och Snorre är på god väg till att vela börja gå ut .. :)
Sen så kan Felix vandra omkring på gården också, nu är han ju så liten och är inte så mycket för att vara ute, men den här gården är perfekt för Steven att växa upp på :) Han kommer ju bli så stor och då är ju en stor gård perfekt så att han kan få springa av sig när han vill. Det kan man ju inte göra inne i stan, då börjar ju folk skrika om man har hunden lös, eller så får man hatbrev av någon katt hatare som ser att man har sin katt lös..
En sak till som jag kom att tänka på, om man tycker att huset är för litet så behöver man inte flytta, man kan bygga ut huset :) Man kan ju inte bygga ut en lägenhet, så ett hus är ju skitbra :p haha.
Okey, man behöver pengar till att bygga ut ett hus, men hellre tar jag ett lån på banken än att hålla på och flytta från lägenhet till lägenhet :)
Dessutom är det skönt att bo utanför stan, inte lika mycket liv och oväsen.. Jag kan fast springa naken på gården utan att någon skulle bry sig ;p

Nä, nu har jag inte så mycket mer att säga, ska ta och lägga ifrån mig datorn och hoppa på SNYGG Fredrik och goa ihjäl han :) mohahahaha


Kommentarer
Postat av: Mia

Klimp låter inte så gott.. xD

Jag vill göra italiensk frittata (stavning?) det är något omelett-liknande som man gör i ugnen med paprika och så ;)

2009-03-03 @ 22:44:14
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0