FELIX 4 MÅNADER :)

Idag blir min lille Kille Felix 4 månader :) Gud vad tiden går fort ändå!
Men han är nog inte riktigt bra än, han har spytt två nätter i rad nu... Har inte kommit mycket, bara lite galla, sen när han har fått ur sig den där gallan så går han och lägger sig igen.. Ja nu i natt så låg han i sängen, och då fick han kväljningar och började pipa för han ville ner på golvet, gud så smart han är som vill ner på golvet när han vill spy!
Sen när han fått upp lite så ville han upp i sängen igen, och sen dess har han sovit lugnt...
Men ska ta och ringa till Gammelstads Djursjukhus igen.
Kommer inte bli en billig månad, kommer vara utan pengar totalt... Har ju självrisken att betala och en rörlig självrisk på 15%... Och nu kommer det att bli mer ifall vi måste lägga in han igen... Kommer försäkringsbolaget hjälpa oss den här gången också om han måste läggas in så snart igen?



Är så orolig över Felix så att min mage gör uppror.. Har så himla ont i den nu när jag blir stressad över allt som måste göras.. Tiden räcker in till att göra något..
Även om jag inte har några prov i skolan så är det andra grejer som ska göras.. Läxor till jägarexamen, grönt.... Och så är de ju andra saker som gnager i mig, Felix, ekonomin, körkortet .....
Men Felix är de som gör mest ont i mig, jag vill verkligen inte förlora honom...



Nu ska jag leta rätt på gammelstads djursjukhus nummer, kan ju inte ringa dit utan ett telefonnummer...


Hoppas ni har en bättre morgon än mig!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0