FADING LIKE A FLOWER..

Nu har vi ätit middag, Chili con carne.. Blev väldigt gott måste jag säga.. Men var inte så roligt att äta för jag började må dåligt när vi höll på med maten..

Tycker så synd om Felix, han är så hungrig och tittar på mig med ledsna ögon.. Men vet att det är för hans eget bästa han inte ska gå någon mat.. Men kan ändå inte sluta tycka synd om honom .. Gör verkligen ont i hjärtat när han tittar på mig, och är verkligen orolig, han har inte bajsat idag heller.. Börjar bli så himla orolig över honom så vet snart inte vad jag ska göra.. Ska nog klä på mig och gå ut och gå med honom, då kommer hans mage igång ordentligt och då måste han bajsa, förhoppningsvis..

Hoppas också att mitt illamående försvinner, för gör det inte de, då kommer jag inte kunna sova inatt och då blir det ingen skola för min del.. Och jag skulle verkligen behöva göra evolutionsprovet imorgon, och gå på idrotten också, har redan varit där nog lite eftersom vi missat så mycket när vi inte haft våran riktiga idrottlärare...

Nåja, tänkte nu kolla blocket och se om det finns nå fint man skulle kunna vela ha till huset :p nå som har med förvaring att göra..


Någon som gör nå kul ikväll? :)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0