150309

Nu har vi varit på promenad.. :) Eller vi har varit inne ett tag.. Det var så himla skönt! Plus grader ute så att man slipper frysa .. :) Hundarna fick springa lösa efter kvarnudden, dem är ju så små ännu så dem håller sig i närheten av mig, och så är dem inte vana att gå där.. Men nog sprang dem lite. :)
Nu ligger Felix i soffan och Steven på golvet och sover, alldeles trötta efter allt spring :)

Fredrik är och jobbar lite smått, dem skulle sätta igång traktorn, traila den till Sänkmyran och sen tvätta den .. :)


Glömde skriva igår att Snorre har flyttat, han har fått komma till en tjej och kille som bor i Öjebyn :) så nu är han pitebo :p Kunde inte ha kvar honom nå mer, Sigrid och han är ju syskon, och hon börjar bli lite könsmogen, och jag har inte råd att kastrera Snorre nu när Felix har fått ligga inne och har en massa andra räkningar som måste betalas.. Och så har han blivit så jobbig, klättrade där han inte skulle vara, aldrig i gardiner och sådana grejer. Men han skulle göra till sig inför Sigrid och Misse..
Så nu får han det mycket bättre, han är en katt som måste vara en ensam katt. . :) Jag vill bara det bästa med mina djur!


Så vi ska nog hämta en ny kisse som behöver ett nytt hem , han finns i porsön, är 50% norsk skogskatt, långhårig och otroligt fin! :)

Fredrik ska bara sluta jobba och så ska vi åka och hämta honom :) Tage heter han ;p



Aja, nu ska jag gå och rensa kattlådan, rensade den inte igår eftersom vi fick så bråttom med att hämta Felix.. :)



Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0