Tisdag

Halloj.

Idag är det tisdag.. Vilket betyder - valpkurs!

Var ingen kurs i söndags.. Men har blivit att träna lite här hemma .. :) Eller lite, ganska mycket, så att han inte ska glömma.. :) Kommer säkert bli skitkul på träningen! Idag är det ju bra väder också så.. :) Bara synd att jag har ett så jävla dåligt myggmedel.. Vill INTE ha några fler myggbett! Har kliat sönder benen i natt.. :(

Snart är hela jag en enda stor sårskorpa..

Har snart läst ut den första boken i twilight serien.. Den har fått ligga i några dagar, men började läsa igår igen, och nu kan jag inte slita mig från den.. Kan fortfarande inte tycka att den är så speciellt bra, men det går fan inte att slita sig! Som det står där bak på boken - "Varning: vansinnigt beroendeframkallande!"
Så sant!
Vill helst fortsätta ligga ner i sängen och läsa i boken, men nu börjar klockan bli så mycket så jag måste nu ta och klä på mig (jag vet, inte påklädd när klockan är fyra?!) .. Sen måste Steven ha mat och jag ska steka mig lite pytt i panna och ägg så att jag får i mig nå mat innan kursen.. :)
Tror i alla fall att Linnea kommer och hämtar upp mig? Eller? Kommer inte ihåg om det bara var förra tisdagen, när jag fick åka hem med Anders som hon skulle jobba.. :/ Jag kanske har drömt, men har ett minne av att hon sagt att Anders skulle få komma med Hobbe till klubben för att hon slutar precis jobba då.. eller är de på lördag kanske?

Aja, skit samma. Nu ska kläderna på och Steven ska ha mat!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0