Shopping!

Idag har det blivit att handla lite grejjor :) Älskar att köpa vettiga saker!
På Coop bygg köpte jag en planteringsspade, en "lukrare?!" och ett par trädgårdshandskar.. :) Har tänkt börja fixa till och göra fint på gården nu! :) Börjar med blombänken på ena kortsidan och fixar upp den .. :) Typ drar bort ogräs och fluffar upp jorden lite.. :) Sen får man se hur jag ska göra med stenringen vi har på andra kortsidan.. Sen blir det någon blombänk kring bron :) och annat fint :) måste och handla på Granåns handelsträdgård ;)

Hmm. Var på Häst & Hundliv, köpte en aktiveringsboll åt Felix och en råtta åt katterna.. Eller okey, om sanningen ska fram så var den åt Felix, han tycker om jåttoj :D Men sigrid har norpa den av han nu :p


Han började putta omkring på bollen direkt! :D


Sigrid och "jåttan"

Köpte även 10 kg hundmat åt Felix på Häst & Hundliv :) Han äter Klass :) Är som korvar som man måste ha i frysen, annars blir de förstört.. Typ malna hjärtan, lever osv .. :p äckligt, men han har gått upp i vikt och fått finare päls sen han började äta de!


For även och handlade lite andra grejor. Köpte mig en fin matta till hallen! Kommer att passa så fint där när jag har målat om! Funderar på att åka till Kalix imorgon och köpa sandpapper och färg och sätta igång och måla hallen! :)


Sigrid har legat och myset på mattan nästan hela tiden sen jag la ner den på golvet .. :p haha. Men ska nog ta bort den därifrån, så att den först används när hallen är klar :) Det kanske är en smart idé?


och så köpte jag mig det här dammsugarskaftet! Mamma har haft ett sådan i flera år, och det är skitbra! så nu köpte vi också ett .. ;)

Aja, hade fått hem ett paket på posten också .. ;)


Hmm, vad kan de vara?


Mina solbrun piller!! :D


Aktiveringsboll - Häst & Hundliv = 49:-
"Jåtta" - Häst & Hundliv = 25:-
Klass Hundmat 10kg - Häst & Hundliv = 199:-

Matta = 198:-
Dammsugarmunstycke = typ 149 :- ?

Kommentarer
Postat av: Johanna

VArs var det du beställde solbrunspillrerna och vad kostade dem ?

2009-06-05 @ 16:50:38
URL: http://jiiv.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0