Onsdag

Halloj! Solig och fin dag idag!

Har vaknat vid 11 idag tror jag.. Då blev det att ge hundarna mat och gå ut med dem.. Har kört lite kontaktövning med Steven här ute på gården också, gick ganska bra!
Sen när Fredrik kommer hem så får han hjälpa mig med inkallningen, för så som vi ska träna nu för att få han att rusa som mig så kan jag inte göra så som jag brukat göra.
Hade tänkt köra lite inkallning ute ändå, men satan myggen är ju redan framme! Fast det är sol! och dem biter en som f.a.n.. Dem brukar ju inte komma fram förrän det börjar bli lite svalare ute.. Dem måste ha gått och blivit korkade dem där äcklena.. Usch.

Har även gett lite välling åt kattungarna nu, igår blev dem 4 veckor och ska nu börja lära sig att äta på egen hand. Dock var det bara 4:an som började dricka, men det är ju bättre de än ingen alls!

Aja. Idag händer väl inte sådär jätte mycket.. Hmm.. Måste nog till Kalix och köpa myggmedel åt både mig och hundarna. Men man får se, vet ju inte när Fredrik kommer hem idag. Han har åkt vid 7 tiden på morgonen.. Jobbigt när han ska jobba så jävla konstiga tider alltid, de går inte att planera nå..
Hade ju tänkt åka till Haparanda också så att jag får mig lite vodka ;p haha. Har lovat Nadja att jag ska festa med henne eftersom hon tar STUDENTEN på fredag!
Jaja, man får ju se hur det blir med den saken, blir väl för Fredrik att kliva upp imorgon och åka på systemet i Kalix och köpa dyr alkohol åt mig.. suck.

Nå ja, nu ska jag ta mig något att äta.

Kommentarer
Postat av: Mia

Hehe okej :)

2009-06-10 @ 18:04:17
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0