Dööööd

Hejsan

Känner mig helt död typ. Bakis.se igen.. Usch. Och jag som sa att jag aldrig mer ska dricka.. I och för sig så säger man det alltid.. hehe.

Hade tänkt försöka smita och inte följa med Carita in på området, kände mig snål.. haha. Och så hade jag inte fixat upp mig eller nå.. haha.
Men när vi kom på ICA parkeringen så stod ju hon och John där, dem började vifta med händerna och stoppade oss.. Jaja, hon hade smink i väskan och lite vin som jag fick dricka, så det blev att jag gick in med dem ändå. Men kul hade jag!
Köpte 2 cider och en öl inne i öltältet. Var så dyrt så köpte inge mer, och det var de enda alkohol jag köpte på hela kvällen! Sen hade Carita och John lite smaskigt i Caritas väska så man fick ju smaka lite ;p Snodde även Johns öl för han lämnade den på bordet och stack iväg på fittjakt eller vad de nu var ;D haha. Jag tog den för annars hade någon annan gjort de, lika bra att jag gjorde de då!
Jag och Carita lyckades komma in på B4 helt gratis! Carita är typ helt king! haha. Träffade på min farbrors ex där, fick hennes drink, var god som fan :p
Träffade på Erik och Tobbe där inne. Tobbe frågade om jag var törstig och bjöd på en baileys shot och en öl.. :) mumma! haha.
Tappade bort Carita när jag träffade min farbrors ex.. Men då kom ju Erik och Tobbe. så jag blev inte så ensam.. haha. Träffade på henne sen när jag var på väg hem. :)
Jag och John pratade även som fan där innan Fredrik kom och hämtade mig. Var kul.. hehe. Han är ju som frän.. :p

Inne på B4, när jag satt och rökte, så kom det helt plötsligt fram en kille och ryckte lite i min tröja och sa "öh du.... Jag måste bara säga att du har en jätte fin näsa!".. Han var helt seriös.. haha. Och jag hatar min näsa.
Fick även vifta med förlovningsringen, då gick alla killar iväg :p Fulla drägg hela bunten :p


Roligt ändå, nu var det andra gången jag gick något när jag var ut. På studenten så fick jag en ros av gyllis :p han hade fått den men han orkade inte hålla på och hålla i den hela tiden, så jag fick den.
I natt fick jag ett par solbrillor av någon av Fredriks gamla klasskompisar :p
Vad kommer här näst? En massa jävla kläder?! :D En bil? Motorcykel? haha.

Dansade även ett tag med Fredriks pappa ;D haha. Vi hoppade och skrek som idioter och sjöng med till 800grader :D Kjell är så cool ;p mohaha.


aja. Nu ska jag inte skriva mer, blir så långt inlägg.. :p

Kommentarer
Postat av: caritaa

hehe jag är king på smita in på ställen utan att betala;)jag är även king på tappa bort folk ! ;D

2009-06-29 @ 06:04:11
Postat av: caritaa

hehe jag är king på smita in på ställen utan att betala;)jag är även king på tappa bort folk ! ;D

2009-06-29 @ 06:04:49

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0