Disk

Har precis diskat bort det sista! Ibland tar det så förbannat länge innan vi har fått något varmvatten.. Men nu är det gjort i alla fall!
Har även igång en tvätt till.. Hoppas det inte tar så länge till innan den är klar, börjar bli lite små trött..

Kom på att jag inte alls kan ta bussen till Kalix imorgon, har ju valpkurs 18.30 så det blir för stressigt för mig om jag ska börja åka buss fram och tillbaka. Får fråga Linnea om vi kan åka förbi Druggen efter kursen så att jag får köpa mig lite snusis.. Är jätte arg fram och tillbaka, men inte så konstigt när man har världens ondaste mensvärk och sen att man inte får snusa så mycket man vill.. Får snåla som fan med snusen så att den räcker till imorgon..

Har även pratat med Fredrik några gånger idag.. :) älskar att höra hans röst, men det får mig att sakna honom ännu mer.. Ja, nå om allt går som de ska så kommer han nog hem onsdag kväll! :D *hoppas hoppas*

Jag vill ha en köksassistent så att jag kan baka bullar och annat gott! Hemmabakade vaniljbullar är det bästa jag vet.. hmm.. Får ta och kolla runt och se om jag hittar en som är billig... :) Tror nog Fredrik bidrar med lite pengar sen, för han har nog ingenting emot att jag köper en assistent och bakar så att han får äta bullar ;)

Nåja, nu ska jag läsa och sen ska jag ta och lägga mig och försöka sova. Kanske ringer till Fredrik en sista gång och säger godnatt... :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0