Bakis.se

Ligger här hemma och är ganska bakis. Kan då tala om att jag fortfarande var full när jag vaknade vid 10-11 tiden.. haha. Så har sovit största delen av dagen.

Mari och Henke kom förbi med en cola åt mig! gotti ! och så kollade dem lite på kattungarna som för övrigt är så förbannat söta! :)
Fredrik gjorde pyttipanna och stekt ägg till middag :) Han är superbra på att steka ägg! dem blir supergoda!


Gårdagen då? Ja, den var bra så länge jag satt i bilen. Skulle inte på B4 men blev inte, vakten släppte inte in Shimal av någon jävla anledning och sen så skulle någon annan jävla svenne hoppa på honom sen.. Vakten "såg" ju såklart att det var Shimal som hoppade på svennen. Icke! Det var svennen som hoppade på Shimal först.
Polisen tror inte på att de är svennen som hoppat på först. Såklart, dem är ju såna jävla rasister i den här stan. Så hotellet och B4 kan dra åt helvete, kommer aldrig sätta min fot där. Inte att jag lägger nå pengar där inte, nej nej!

Ja, så det blev att snurra runt på stan i bilen, hade trevligt sällskap hela tiden också, så det var roligt! Var hemma ganska sent. Kommer inte ens ihåg att vi åkt hem, somnade i bilen. Sen så kommer jag inte ihåg hur jag fått av mig kläderna.. haha. Kjolen, legginsen och skorna ligger på toa, linnet i köket och underkläderna vet jag inte vars dem är :p
Sen så är min ena sko full av torkad lera! Vet inte hur fan den har kunnat bli så! :S

Ja, sen fick jag bli förbannad. När vi körde förbi hemköpsparkeringen så kom det någon jävla blondin och frågade Fredrik om han hade en tändare (han hade fönstret nere).. Han svarade trevligt nej och fortsatte köra sakta.
Då bad hon honom dra åt helvete. Hade jag inte haft bältet på mig hade jag hoppat ut ur bilen och frågat vad hennes problem är. Man ber inte någon att dra åt helvete för en sådan anledning.
Jävla snobbiga platinablonda sak. Fan vad förbannad jag blev. fitta.


Jaja. Ikväll är de pubkväll här i byn. ska dit, men ska inte dricka! Fredrik ska ta resten av mina cider och dricka dem. han måste ju också få roa sig lite.. :)
Ja, så nu måste jag ta och börja fixa mig lite..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0