Gokväll!

Idag har inte varit en bra dag.. Har såna humörsvängningar, men jag har nog hittat anledningen till de, men jag vill tyvärr inte nämna det här i bloggen, då börjar alla underbara Happisbor kasta en massa skit mot mig ;) puss på er sötisar!

Sovrummet är klart, nu är allt rent och fint där! Även vardagsrummet är ganska så städat! dammsugit och skurat har jag i alla fall, dammtorka får jag ta och göra typ imorgon. Känns lite konstigt nu när vi har fotöljer här inne i vardagsrummet! :p Har hunnit vänja mig vid sängen.. Får se hur det kommer gå att somna där inne sen :p

Ja, vi for till Granån för att äta blodpalt.. Efter maten så började Steven och Diesel leka för fullt, så jag gick ut med dem för att de skulle få springa omkring på gården istället. Ja vad tror ni inte Steven hittar på?
Jo det ska jag tala om för er, han hoppade ner i deras bajsvatten! Det är vatten som kommer ut från avloppsbrunnen. Så vattnet var deras toalettvatten och kiss!
Snacka om att han luktade äckligt! Jag höll på att spy.. urk!
Kopplade honom och gick sen halvvägs hem innan Fredrik kom med King Caben och plockade upp oss, han var på väg hem med veden..
Har badat honom och skrubbat som fan, men han luktar fortfarande! ååååh..

Ja, men man får ta det med en nypa salt! Han är en retriever som älskar vatten, så enkelt är de!

Jag berättade inte igår att vi fick punktering? Yes, det fick vi! Fan vad less, en fucking jävla kilometer hemifrån! Fälgen blev lite skrapad, men Fredrik tror den ska gå att fila till. Hoppas de! vill inte ha mina fula jävla 15" på! Ser ut som en jävla gubb bil! usch!



Se! Fälgen helt nött :(




Okey, vi får skylla oss själva som kört med slutkört gummi! haha. Men Fredrik intalade sig själv att dem skulle hålla ett tag till ;p haha!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0