Tisdag

Idag tog jag mig till skolan! duktigt.
Där så blev det att lyssna på redovisningar, trädarbetet vi gjort. Vad händer? Jo, jag lämnar mitt arbete i lärarens fack, och hon säger att hon inte sett något arbete där.
Fy fasen.. Nu måste jag göra om allt igen, eftersom jag var så jävla dum och inte sparade arbetet på datorn.. Jaja, är huvvet dumt får kroppen lida..
Som att jag inte har nog med skolarbeten att göra.. suck..

Annars idag har det inte hänt mycket, kom hem vid 16 tiden med bussen, den var försenad. inte kul. Fick stå och frysa som en idiot.. Måste verkligen ha en ny jacka och nya skor, för det här funkar inte..
Hemma så plockade jag och Fredrik bort en massa lådor från kökssoffan, så nu går den att sitta på igen!

Middagen blev kyckling, ris och beasås. Fanns inte så mycket annat att göra. Måste åka och storhandla igen.

Vill även och köpa grejerna som behövs till hallen.. Spånskivor, lister, färg, golv osv. Är inte så mycket som behövs egentligen. Tänkte ta en tripp till Byggmax och köpa det mesta..
Hatt- och skohylla ska jag mest troligt få av farmor i julklapp! Fint, då får jag något som jag verkligen vill ha och behöver, och det bästa av allt är att jag slipper lägga mina pengar på de! Är man smart så är man ;)

Börjar tänka på det här med julklappar, vet att jag ska önska mig yllestrumpor av mormor, älskar hennes stickade yllestrumpor! <3  Dem jag fick förra året av henne försöker jag att använda så lite som möjligt, typ när jag ligger och sover eller bara ska ligga i soffan, då använder jag dem, för jag vill inte att dem ska gå sönder.. Vill ha kvar hennes yllestrumpor när hon gått bort, så jag kan njuta av dem och minnas henne när jag har på mig dem :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0