Måndag

Hujja vad sliten jag är.. Behöver äta och duscha, men vi har ingen i kylskåpet som lockar mina kräsna smaklökar denna dag och jag behöver duscha, men det är för kallt i huset för att jag ska vela klä av mig och duscha.. usch usch.
Vaknade för typ 40 minuter sedan. Somnade så sent i natt, sömnproblemen som vanligt.. Stackars Fredrik fick lyssna på min mundiarré tills jag insåg "oj, han ska upp och jobba snart".. Då höll jag käften och försökte sova.. Klockan var väl 03.30 eller nå sånt.. Vi la oss i sängen 02.45..
Sen 04.45 så vaknar jag av att katten river ner något från köksbordet och börjar prassla med en påse.. Jobbigt med katter på ett sätt när dem är nattdjur..

Nå, Fredrik ringde och väckte mig halv åtta.. Skulle ringa till veterinären och höra hur mycket det kostar att kastrera Kissen. 547kr. Ja, det tyckte Fredrik var ett rimligt pris, så fick en tid på onsdag 10.30. Yey, då ryker hans stora bollar. haha.
Måste väl tillägga att det inte är jag som betalar kastreringen, det är Fredriks katt, inte min. Så jag lägger inga pengar på den katten, ja mer än till mat och kattsand, eftersom vi har två katter och Sigrid är min katt så..

Tänkte på de här med katter, egentligen skulle jag inte behöva någon katt alls.. Men jag har kvar Siggis för att hon är bra på att fånga råttor, vilket vi har gott om här! Dessutom så ser man henne knappt, antingen är hon ute, sover någonstans eller så sitter hon och stirrar in i akvariet.
Kissen är kvar för att det är Fredriks katt!

Nå, nu försöka få upp lite värme i huset. 14,4 grader.. Ficklampan har gått sönder så jag vägrar gå ut i vedbodan.. men hade iaf 3 veklabbar inne.. Sen har jag tänt en massa ljus.. så jag borde nog komma upp i 18 grader ;)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0