Bedragen

Bedragen, av Katerina Janouch



CECILIA LUND älskar sitt jobb på sjukhuset där hon befinner sig mitt i livets mest dramatiska ögonblick, födelse och död. Privat tuffar det på, med fyra barn och äkta maken John som är fotograf. Romantiken överskuggas av vardagens plikter. Men det välkända är trygghet, och som det alltid varit, ska det alltid förbli - eller?

En oväntad händelse slår plötsligt sönder deras tillvaro. Det ringer på familjens dörr och där ute i vinterkylan står en främmande ung man, Simon. Han hävdar att John är hans far och han själv är frukten av en passionerad tonårsförbindelse.
Just då förbereder John en längre utlandsresa. Cecilia står med ens ensam och konfronteras med den hemlighetsfulle Simon, samtidigt som sprickorna i hennes och Johns relation blir allt djupare.
Runt familjen vävs ett nät av ofärklarliga händelser och svek. Det är inte helt lätt att avgöra vem som är bedragen - och vem som bedrar.

BEDRAGEN är den första delen i romanserien om barnmorskan Cecilia Lund.



Vet inte riktigt vad jag ska säga om den här boken.. Denna bok är en bladvändare, det är den!
Kan inte säga att den är dålig, för det är den inte.. Men vissa saker som hände i den var lite konstigt, enligt mig, och jag tyckte fan inte om slutet.. Men det är ju jag de..
Men tyckte verkligen om att läsa när Cecilia var på jobbet!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0