HUNGRIG

Har nu varit hemma i några timmar.
Jägarexamen var så lugn och skön! Var bara jag, Mari och Sofia där idag.. Kände att man lärde sig mycket mer nu när man inte var så många och man hade större chans att svara på frågorna då.. :) (vi går igenom frågor tillsammans med kryssrutor).. Så nu svarade jag mer än jag någonsin gjort på en lektion i hela mitt liv! *stolt*
Vi har ju då jägarexamen ute i "jakthuset", klassrummet var upptaget så vi fick sitta ute i korridoren. Bättre där, mjuka soffor osv.. :) och så fick vi se på nå skytte film .. Då la jag mig ner på soffan där och såg på filmen, och Oa (läraren) stängde en dörr så att det blev mörkt och mysigt .. :)
Kan lugnt säga att det är första gången sen jag började på naturbruks som jag riktigt stortrivdes! Så borde det vara alla dagar! :)

När jag kom hem så satte jag igång och diskade medans Felix torrkulor skulle svälla i vatten. Han har börjat få kulor igen lite smått, han har hittils inte spytt upp de! skönt!
Sen så gav jag hundarna mat och efter de gick jag ut på en promenad :) kom in efter 17 tiden , och sedan dess har hundarna legat och sovit och jag har fått se på tv i lugn och ro! :) Mina små barn ^^ hihi

Har sett på Greys Anathomy och unga mödrar :)

Är nu jätte hungrig, men vi har typ inget att äta.. har inte ens pengar till att handla någon mat. Fattar inte, har inte fått min inackordering.. Fan vad less..

Aja, nu ska jag ta och läsa bloggar igen och sen så ska jag kolla om man kan röra ihop nå äckligt, men ätbart!

Just ja, jag har fått tillbaka min älskade dator igen! :D :D

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0