ONT I RÖVEN .. HAHA

Har så satans ont i skinkorna, kommer att ta ett jävligt bra tag innan jag åker med Fredrik till jobbet igen.. :p Satt och skumpade där i typ 6 timmar, fast det blev ju några pauser .. Vi blev även attackerade utav jordgetingar, när man åker där omkring med traktorn i mörkret så ser man ju inte om de finns nå bo där, och satan vi hade åkt över ett.. Kan garantera att de var hundratals getingar som for runt traktorn, och de såg vi inte förrän vi hade stigit ur traktorn för att jag ville ta en röka paus .. :/ Satan vad jag skrek!
Blev att slänga iväg ciggen fort som fan och springa in i traktorn, men där var de ju 2 getingar.. Så jag hoppade runt inne i traktorn medans Fredrik försökte döda dem jävlarna.. Stackarn blev nog lite döv när jag skrek ibland.. :p hehe..

Vi for hem till han och sov sen.. Var väl där kring ett på natten.. :) Då satt och och gosade med storkalven ett tag ( deras Grand Danois) .. Fan jag tycker om den hunden :p
Ja och sen när vi satt och åt efter att vi vaknat, då sa Fredriks pappa att det hade varit kvar en geting i traktorn då när han var och körde.. Så jag och Fredrik har suttit i traktorn i typ 3 timmar med en jävla geting någonstans! :O huhu.. inte bra ..

Nå men.. Vi kom till Kalix efter... Hmm... nå efter tre någon gång skulle jag tippa.. :p Så jag och min söt har åkt omkring på stan osv.. :) eller "stan" kanske jag ska säga.. :) Träffat Mia å Sofia en sväng också .. :)

Sen kom vi hit till farmor, åt lite köttfärsbiffar och makaroner.. Mums :) Nadja kom även hit och åt.. :)
Min man for hem för ett tag sedan, saknar honom redan .. :/ Måste ta och skriva ett gulligt sms åt han känner jag ^^ 

 Men nu stressar Nadja på mig hära, vi ska och möta Mia Och Sofia .. :)
Så nu ska jag gå !

Heipparalla alla glada!


Min Fredrik är fan bäst! <3


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0