PACKA, ÄTA OSV..

Tänkte knappra ner lite grann nu innan jag går iväg till mitt rum och sätter igång och packar lite :) Kommer åka till Kalix i dag! :) Det var ett tag sedan man var där nu, och kul kommer jag att ha! Förhoppningsvis.. :)

Ska umgås med mina vänner där, saknar dem!
Sen så ska jag och syster Mari åka till Hällfors och fixa hemma hos henne och Henke :P Hon ville ha hjälp med akvariet och nå annat, ska bli kul de också, det är så mysigt där! :)
Om det finns någon som jag glömt bort och som vill träffas och umgås, så är det bara att komentera eller försöka få tag på mig på nå sätt, för jag kan svara ;) hehe..

Fan nu kom jag på att jag måste hinna till bankomaten också och hämta ut lite pengar.. Helvete.. Hoppas Robin kommer hem då snart så kan han köra mig med moppen .. :P är så jobbigt att gå så lång omväg, jag vet, jag är lat.. men så fort jag bor i Kalix ska jag börja träna!

Ja, på tal om Kalix, jag vet inte om jag kommer inte på Naturbruks. Den där mannen har ledigt till den 4e augusti, så vi skulle ringa då och höra.. Kommer bli en sån där panik flytt till Kalix sen om jag kommer in .. :/ Inte så roligt, men vad ska man göra? hehe..

Nå men, nu måste jag börja stressa och packa lite och så måste jag hinna äta :) Undra vad vi har för mat .. :P

Heipparalla ;)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0