less

Nu är jag äckligt less på att sitta i det här äckliga huset och göra ingenting.. Fan jag vill härifrån, vad har jag ens kvar här? .......... just de, ingenting.. en jävla skit stad.. hatar de här stället . jag hatar allt.
Kan det inte bli måndag nu så att mamma kan ringa till Naturbruks och höra om det finns kvar nån plats så att jag kan komma in ?
Kan inte Robin komma hem från sin farsa så att han kan hjälpa mig att fixa med datorn? Jag vill beställa ett mobilt bredband , men jag behöver ha hjälp .. gah

har även laddat ner msn till mobilen nu.. var lite småkonstigt att sitta och skriva på telefonen .. ska nog snart gå och lägga mig i sängen och nöta msn .. nog för att de egentligen inte är någon idé, för ingen är ju inne ändå..

Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv.... Jag har inget liv....


så fort jag fått veta att jag kommer in på Naturbruks, då ringer jag till farmor och säger att hon ska kolla om de finns några lediga lägenheter på riksbyggen.. sen så ska jag kolla efter en valp och åka och hämta den..

men nu ska jag kolla något .. kom nyss på något jag ville kolla på , men har nu glömt bort de... just ja, mobilt bredband var de.. mm..

Kommentarer
Postat av: Sannornas reklamtjej

Vinn ett supersnyggt halsband hos Sannorna!

Enkla tävlingsregler.



Kika på tävlingen här: http://sannornas.blogg.se/2008/july/tavlingsdags.html

2008-07-27 @ 01:31:04
URL: http://sannornas.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0