NATTI NATTI

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och lyssna på musik tills jag somnar, som jag gjorde natten före den här också.. Undra hur länge man blir uppe den här gången då... ?
Har sovit så gott himla gott i helgen, så de känns jobbigt att börja tjorva igen med det här sovandet.. :S

Jag har varit ute och gått idag! Ett mirakel! Men ärligt talat så måste jag få säga att det var ganska skönt att gå .. Gick med Mari :) Är inte roligt att gå ensam, men jag har lärt mig att vissa gånger kan det vara skönt att gå ensam, för då kan man tänka..


Imorgon (eller ja, det är ju idag egentligen) så ska jag, farmor och Mari till Happis.. Har inte så stor lust till att åka till Happis, men ska göra det som tidsfördriv och för att jag ska hämta hit lite mer kläder :) Funderar på att ta med mig Misse hit också :) Saknar min söt flicka.. Hon ska ju ändå bo med mig så de är kanske lika bra att hon kommer hit nu innan jag börjar skolan :)


just ja fan, måste ju komma ihåg att ringa till min studievägledare så att jag får det där pappret som jag måste fylla i! Marika svarade inte idag, så svarar hon inte imorgon så får jag ta och ringa till Jonaz då..


Men men.. Nu ska jag gå och lägga mig :)


Bye!



Söt <3


Kommentarer
Postat av: Mamma Jessica [vardag, designhjälp, tävlingar]

God natt!

2008-08-05 @ 02:20:05
URL: http://jyees89.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0