EN TISDAG

Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag... Har varit vaken i 3 timmar nu och det enda jag har lyckats göra är att se det som var av Hem till gården, såg lite av våra bästa år och sen har jag inte gjort så mycket...

Mamma ringde idag på en etta i Kalix.. Men det var någon skumm gubbe som hade den.. Syrran säger att han lagt ut annonser om lägenheten överallt, men när mamma jävla ringer så tar gubben och lägger på.. Och farmor sa sen att den där gubben inte är riktigt frisk, så vi skiter i de.. :)
Jag får helt enkelt fortsätta vara elak och hoppas på att någon i en etta på Riksbyggen blir utslängd :P Jag är en sååå elak person ^^ Nä men seriöst, jag hoppas djupt in i mitt hjärta att någon blir utslängd! ;D

Och gissa vad? Idag blir det TACOS till middag! Och jag som har längtat! :D Gode gud, jag tror jag just kände en slags vibration av längtan i min mage :O voi voi.. Förstår inte hur man kan älska mat lika mycket som jag gör :P Och ändå så är jag så pass "liten" med tanke på vad jag stoppar i mig och hur mycket :P hahaa..

Nå men..

Har nu lagt ut en efterlysning efter Misse på blocket... Vill att min söt flicka ska komma hem... Vill nog inte ha Rambo i alla fall.. Han är ju van vid att vara ute, och han är ingen katt som tycker om att gosa, så jag tar nog och hämtar någon kattunge :)

Men men..

Nu ska jag gå och snoka lite på pixbox ;P


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0