Tisdag.

Ja, man märker på sina känslor när man är i Happis . Man är sur och butter hela tiden och man vill bara gå och gräva ner sig någonstans! Vill tillbaka till Kalix!  Ok, Kalix kanske inte är så mycket bättre än Happis , men det är där dom jag umgås med bor! Satan!
Så fort jag får chansen så ska jag flytta dit ! :)
Men men .. man får ju hoppas på det bästa :)

Hade ingen engelska på morgonen , så man slapp stessa :D Hade då Försäljning & Service som första lektion idag. Sen svenska och sen Företagsekonomin. Har prov på fredag i Företagsekonomi .. Fyyfan, kommer aldrig att klara det! Eller ja, har jag klarat dom andra proven så borde jag ju klara det här :) haha
Lunch : pytt i panna! BLÄÄÄÄ!! Jävla pyttgröt !

En sak som stör mig är att alla ska lägga sig i det jag gör. Det är så förbannat irriterande!
Jag pratar väl med vem fan jag vill?!
Jag umgås väl med vem fan jag vill?!
Alla ska komma med komentarer och dömma alla utan att ens ha träffat personen. Det är så förbannat irriterande! Sluta dömma personer i förväg! Tänk om personen igentligen är en snäll och fin person, som bryr sig om andra? Tänk om den personen får veta vad ni tycker och tänker , tror inte ni att det sårar den personen?!
Gaah ! Jag blir tokig på att det här.
Det som gör mig mest förbannad är ju det där att folk dömmer utan att ens ha lärt känna den..
Ok, jag kan också ha dömt personer tidigare . Men jag har insett att det är jävligt onödigt, det sårar bara och man kan missa ett fint tillfälle att få en fin vän! Så jag dömmer inte nå mer och jag tycker att folk borde tänka efter lite mer!
Samma är det med rasister! Vi svenskar är inte bättre än de andra! Alla är lika mycket värda!!


Nej, nu ska jag gå och äta lite middag :P Det blir pottomos och korv :D haha , mums :D Med mycket senap och Ketchup , eller hur det nu stavas ;D hahahaha

Pöss å kram å nyp i stjärten ;)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0