Tisdag.

Börjar bli allmänt less på den här skiten :/ Vill bara härifrån.. Har suttit och tänkt en del, borde jag kanske ha flyttat till Kalix ? Jag hade ju fan lägenhet på G och så hade jag ju kunnat börja skola där också.. Men såklart så valde jag att stanna.. Jag vet , man ska inte sitta och tänka tillbaka i tiden, för gjort är gjort.. Men jag hade ju den där jävla chansen att komma härifrån! Om jag bara hade chansen nu att flytta dit så skulle jag göra det direkt! Skulle kanske t.o.m kunna tänka mig att bo hos farmor tills att jag hittat en lägenhet :S
Ringde aldrig på dom där Jack Russel hundarna.. Mamma och jag beslutade oss för att jag inte kommer att kunna åka till Malå för att hämta dom , det är för tjorvig väg dit .. :P Men inom Norbotten är det lugnt , Umeå kan jag åka till för då har jag Brittan som säkert kan hjälpa mig lite :) Om jag åker till Stockholm så hjälper säkert Harri mig med att hitta runt där ;D Sundsvall skulle jag säkert också kunna åka till :P Men men, ska nu försöka övertala mamma om en liten Schnauzer som jag hittat ;)
Jag hatar att vara sjuk ! :/ Snart så ska jag åka till Kalix och göra den där "kamera operationen".. Får se vad man får göra efter den :S Ska man få gå på medicin eller opereras eller vad?! Jag hatar när man aldrig  får reda på vad som händer och vad som kommer att hända!!
Samma sak var det med flyget när vi skulle åka från Turkiet. Vi fick vända tillbaka till Dalman för att " det var dåligt väder i Europa" eller "någon hann ta våran flyglinje". Up in my ass! Vad har vädret i Europa med att göra att vi inte fick någon luft ? Fan man höll ju på att kvävas där inne. Hade vi inte landat så fort som vi gjorde så hade garanterat flera personer tuppat av eller något. Sen så hade ju tydligen inte dörren där bak varit stängd ordentligt.
Men men.. Så kan det gå. Vi kom ju iallafall levandes tillbaka :)
Nej, nu ska jag gå och ta spela lite tetris ;)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0